Tâmplărie și structură

Tâmplărie din PVC marca GEALAN 6 camere, seria S 8000, culoare gri antracit, cu geam de tripan 44mm Low-e 4 anotimpuri.

Perioada de garanție si service în garanție a tâmplăriei este de 5 ani, conform certificatului de garanție emis de producător, pentru fiecare apartament în parte , conform standardelor producătorului.

Uși de  interior și exterior

Uși de interior celulare cu furnir natural din lemn. Ușile de exterior sunt metalice placate cu MDF, de inalta siguranta de la Megadoors.

Structură și rezistență

Cf. legii nr 50/2004 si 10/1995 privind calitatea in contrsuctii, proiectele Novum Invest se incadreaza pe partea de rezistenta-constructii in domeniul de exigenta A1,A2, (rezistenta si stabilitate la solicitari statice, dinamice inclusive cele seismice).

Structura imobilelor este alcatuita din cadre de beton armat B350 si B400 conclurand cu pereti structurali de beton armat monolit. Fundatiile sunt radier general de beton armat.

Zidariile exterioare sunt realizate din caramida tip Porotherm de 25 cm, tencuiala la interior si izolata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa pe baza de cuart.

Peretii interiori sunt realizati din caramida Porotherm , 20 cm intre apartamente iar compartimentarea este facuta cu  11,5 cm, tencuiala, glet si vopsea lavabila in 3 straturi.